Een reis naar binnen

Net zoals een gewone vakantiereis vraagt ook deze reis een goede voorbereiding. 'De langste reis is immers de reis naar binnen', stelde Dag Hammarskjöld. Wat hebben we nodig? Om geen overtollige bagage mee te nemen, is het belangrijk om te bepalen wat we beter achter ons kunnen laten. We ledigen onze rugzak van dat wat overbodig is om opnieuw veer-Krachtige vreugde te kunnen beleven.

Vijfdaagse

In deze vijfdaagse gaan we via een interactieve dialoog en diverse werkvormen in de ochtenden met elkaar in gesprek om elkaar te versterken en om als metgezellen op reis te gaan. De reis verloopt voor iedereen anders, de een loopt lichtvoetig, de ander stapt misschien moeizamer. Als groep dragen we elkaar en delen we ook met elkaar in de vreugde als we ons laven bij het zuivere water van de levende Bron.

Rustpunten

In drie namiddagen zijn er ‘rustpunten’ in de geestelijke trektocht en is er gelegenheid om het vakantiegevoel te vieren bij enkele begeleide excursies in het mooie Gent. De mogelijkheid bestaat ook om naar keuze op eigen gelegenheid Gent te verkennen of in de stilte van de tuin en/of je persoonlijke kamer te verblijven. In de avond sluiten we aan bij de dagsluiting van de paters en overdenken we op een ontspannen manier onze innerlijke reisdag.

Wanneer

Maandagvoormiddag 8 juli 2024 (ontvangst vanaf 10.00 uur) tot vrijdagmiddag 12 juli 2024 (+/- 16.30 uur).

Wie om praktische redenen graag op zondagavond 7 juli 2024 aankomt, kan dit regelen door bij Rustpunt ( Tel:  +32 9 225 95 71) een voorovernachting te boeken. De kosten van deze voorovernachting met ontbijt (à €96,00) zijn niet bij de integrale prijs inbegrepen.

Kosten en betaling

Het integrale inschrijvingsgeld bedraagt €440,00 per persoon (incl. eten, overnachtingen en laken/handdoekenpakket) De kosten voor de vrijblijvende uitstappen in de namiddag zijn voor eigen rekening (terras e.d.)

Inschrijven

Let op! De uiterste inschrijfdatum is woensdag 5 juni 2024.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor individuen en koppels.

Meer informatie is te lezen op deze website
OrganisatieMetgezel in Zingeving
Websitewww.metgezelinzingeving.com
E-Mailinfo@metgezelinzingeving.com
Contact0613416942
Publiceren op volzin

Ook op VOLZIN publiceren? Meer informatie