Heeft u een abonnement op VOLZIN magazine, maar nog geen online account?

OPTIE 1
Uw mailadres is bij ons bekend

Heeft u een mailadres opgegeven toen u een abonnement op VOLZIN nam? Ga dan naar de volgende website via uw internetprogramma:

https://volzin.nl/account-2/

U ziet nu onderstaand scherm:

Klikt u nu op de blauwe link 'Wachtwoord vergeten?' onder de INLOGGEN-knop. Hierna krijgt u het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Controleer vervolgens de mail die u krijgt van VOLZIN om uw mailadres te bevestigen. Als u dit gedaan heeft, kunt u weer inloggen op de website van VOLZIN. U heeft nu toegang tot alle Premium artikelen van VOLZIN.

OPTIE 2
Uw mailadres is bij ons niét bekend

Wanneer uw mailadres niet bij ons bekend is, zullen wij u apart toegang moeten verlenen tot de website. Stuurt u in dat geval een mail naar klantenservice@volzin.nl met het verzoek om online toegang te krijgen tot de nieuwe website.

Vermeldt in uw mail:
- voor- en achternaam
- volledige adres
- e-mailadres
- abonneenummer.

Zo kunnen wij eenvoudig controleren of u bij ons geregistreerd bent als abonnee.

Het nieuwe mailadres voegen wij toe aan de abonnementsgegevens. U krijgt ook per mail bericht wanneer u kunt inloggen op de site.

OPTIE 3
Uw proefabonnement is afgelopen

Wanneer u een proefabonnement op VOLZIN heeft afgesloten wordt uw account vanzelf na 3 maanden gedeactiveerd. Controleer daarom altijd de datum waarop u van ons een bevestiging heeft ontvangen dat u proefabonnee bent.

Wanneer u na 3 maanden besluit om een vast abonnement te nemen heractiveren wij uw account en dan heeft u weer toegang tot alle Premium artikelen op de website.

OPTIE 4
U heeft eerder een abonnement gehad

Wanneer u eerder een abonnement (Digitaal en/of Magazine) heeft afgenomen staan uw gegevens reeds geregistreerd in ons klantensysteem.

Daarom moet u eerst inloggen met het door u eerder gebruikte e-mailadres zodat het systeem u herkent als een reeds geregistreerde gebruiker. Als u eenmaal ingelogd bent kunt u naar de abonnementen pagina gaan en daar weer een nieuw abonnement naar keuze selecteren.

U kunt met een niet eerder gebruikt mailadres altijd direct een nieuw abonnement naar keuze afsluiten.