VOLZIN heeft een zeer ruim bereik onder mensen die zich privé of professioneel bezighouden met vragen over zingeving, religie en samenleving. Dat maakt adverteren op ons platform aantrekkelijk en effectief. Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn standaard tarieven, maatwerk is uiteraard altijd mogelijk.

MAGAZINE (print)

VOLZIN Magazine wordt 10x per jaar uitgegeven en bevat 76 pagina's, waarvan er 6 pagina's zijn gereserveerd voor advertenties. U kunt kiezen uit drie formaten voor uw advertentie.

Voor advertenties op de omslag (achterzijde en binnenzijde) geldt een toeslag. U kunt ook een bijsluiter meesturen met VOLZIN Magazine. De extra druk- en portokosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht, deze sturen wij u na berekening toe en deze worden tegen werkelijke kosten verrekend (zonder opslag).

VOLZIN Magazine werkt met een vaste planning, u kunt de aanleverdata downloaden via onze Mediakaart 2024.

WEBSITE

Op de homepage zijn er 5 plekken beschikbaar voor een advertentiebanner over de hele of halve breedte van de pagina. Deze kunnen worden gereserveerd voor een periode van 1 week of van 1 maand. In overleg is langere plaatsing mogelijk.

NIEUWSBRIEF

De VOLZIN nieuwsbrief verschijnt elke maandag en wordt verstuurd naar 7.000 abonnees. U kunt in deze nieuwsbrief opgenomen worden op twee manieren: als een artikel in een lijst, of als een uitgelichte banner.

ZELF PUBLICEREN

Heeft u een bericht of evenement en wilt u daarvoor aandacht vragen? Dan is een partnerbericht op de website de ideale oplossing. U krijgt een eigen organisatiepagina en kunt zonder tussenkomt van anderen een bericht samenstellen. Deze wordt dan automatisch professioneel opgemaakt en op onze homepage gepubliceerd. Ideaal! Bekijk de mogelijkheden via deze pagina.

PARTNERS

VOLZIN organiseert jaarlijks lezingen en projecten rond het brede werkveld van religie en zingeving. Uitgeverijen, bedrijven, gemeenschappen en maatschappelijke partners nodigen wij uit om PR-partner te worden. Ook kunt u het brede print- en online aanbod van VOLZIN gebruiken om uw eigen activiteiten onder de aandacht te brengen.

CONTACT

Voor vragen rond advertenties en samenwerking kunt u contact opnemen met Enis Odaci, hoofd online, via e.odaci@volzin.nl en per telefoon: 06-57818739.

Alle genoemde tarieven zijn standaard tarieven. Maatwerk is uiteraard altijd mogelijk, wij houden graag rekening met uw doelgroep, maatschappelijke rol en budget. Klik hier of op de mediakaart hieronder om alle info te downloaden.