10 september - Bezorging VOLZIN 2023/September

Het September-nummer is bij de meeste abonnees inmiddels bezorgd. Het kan zijn dat enkele adressen VOLZIN Magazine na het weekeinde (dinsdag) bezorgd krijgen vanwege vertraging bij PostNL.

10 juli 2023 - Dubbele incasso

Vanwege een technische storing is er in de periode 28 juni tot en met 10 juli een dubbele incasso gedaan door VOLZIN. Dit betreft alleen de digitale abonnees. De dubbele incasso wordt door ons momenteel gecorrigeerd. U krijgt vanzelfsprekend het bedrag teruggestort op uw banknummer. Onze excuses voor het ongemak.

3 juli 2023 - Bezorging VOLZIN 2023/07+08

Het Juli/Augustus-nummer zal in de week van 10 juli bij abonnees bezorgd worden. PostNL waarschuwt voor vertraging in de bezorging. Het kan daarom zijn dat het magazine iets later wordt bezorgd. We vragen hiervoor uw begrip.

25 mei 2023 - Bezorging VOLZIN 2023/06

Het Juninummer zal in de week van 5 juni bij abonnees bezorgd worden. Dit is een week later dan in het Meinummer is aangekondigd.

5 mei 2023 - Inlogproblemen

Vanwege een technisch probleem was het voor abonnees niet mogelijk om in te loggen om Premium artikelen te lezen. Inmiddels zijn de problemen verholpen en kunnen abonnees weer alle artikelen lezen. Onze excuses voor het ongemak.