Word Partner van VOLZIN

Wij vertellen graag uw verhaal

Publiceer uw activiteiten
op onze website

Heeft u een bericht of evenement en wilt u daarvoor aandacht generen? Dan is een partnerbericht op www.volzin.nl de perfecte oplossing. U kunt inloggen en zelf een bericht samenstellen. Deze wordt dan automatisch professioneel opgemaakt en op onze homepage gepubliceerd. Ideaal!

Bereik duizenden mensen
met een advertentie

Met een advertentie op VOLZIN bereikt u meer dan 50.000 mensen per bericht. In de wereld van religie, zingeving en samenleving is een dergelijk bereik enorm waardevol. Maak daarom gebruik van de diverse mogelijkheden in ons magazine, op onze website en in onze nieuwsbrief.

Publiceer uw boekidee
via onze uitgeverij

VOLZIN Magazine zoekt naar verdieping en vernieuwing in de wereld van zingeving, religie, filosofie en alles wat met betekenisgeving te maken heeft. We houden van de grote beschouwingen en de kleine persoonlijke verhalen. Pitch uw boekidee bij ons en dan gaan we aan de slag.

Steun onze journalistiek
met een legaat of donatie

Het merk VOLZIN is gelieerd aan de Stichting Zingeving en Media. Deze is aangemaerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee is het financieel aantrekkelijk om voor dit goede doel een erfenis/legaat op te stellen. Ook kunt u ons werk steunen met een structurele donatie.