Dit boek benadert alles anders.

Bestaat God of bestaat Hij niet? Bibliotheken zijn volgeschreven over deze vraag. Aan het bijhouden van discussies hierover op sociale media heb je aan vierentwintig uur per dag niet genoeg.

Iedereen kent diep menselijke verlangens. Verlangens naar geluk, naar echte liefde, naar vreugde. Iedereen vraagt zich af: Waar doe ik het allemaal voor?

Dit boek benadert alles anders. Niet: Bestaat God of niet? Wie heeft er gelijk? Maar: Welke opvattingen bieden het meeste kans op de vervulling van deze verlangens? Waarom zou je willen geloven of niet? Vooral: welke opvattingen bieden de grootste kans om gelukkig te worden.

Hoe komt het dat geluk je zo vaak ontglipt?

Iedereen zoekt geluk. Weinigen vinden het. Hoe komt dat? Het geluk lijkt soms net om de hoek te liggen, je kunt het bijna aanraken en toch krijg je het niet te pakken. Hoe komt het dat geluk je zo vaak ontglipt? Dit boek helpt je een uniek antwoord te vinden. Dat doet het met  de hulp van wat misschien wel het best bewaarde geheim ter wereld is: De positieve invloed van het (katholieke) geloof op je geluk.

Vaak hoor ik van mensen dat ze het zo lastig vinden om met hun kinderen of kleinkinderen te praten over geloof. Misschien kunt u hen dit boekje cadeau geven? Het is zo luchtig mogelijk en met gevoel voor humor geschreven.

U kunt het ook zelf gebruiken om u in de inhoud van het geloof te verdiepen.

Het helpt de grote hindernis naar geluk te overwinnen.

Het boek presenteert de inhoud van het (katholiek) geloof als een zoektocht naar geluk. Het laat aan moderne mensen - van alle generaties - zien dat het geloof je leven verrijkt. En dat het je helpt de grote hindernis naar geluk te overwinnen. Geluk is namelijk een neveneffect. Je vindt het als je open staat voor wat anders en groter is dan jezelf.

Het boek is te verkrijgen in de boekhandel, via Amazon.nl of via Bol.com.

ISBN  9789493279957

Meer informatie is te lezen op deze website
OrganisatieRochus Franken
E-Mailrochusfranken@outlook.com
Contact06 39606723
Publiceren op volzin

Ook op VOLZIN publiceren? Meer informatie