Met het grote bereik van VOLZIN Magazine in de wereld van religie, zingeving en samenleving weet u zeker dat uw nieuwsbericht gelezen wordt door de gewenste doelgroep.

Hoe gaat het publiceren in zijn werk? Wanneer u zich registreert via deze pagina, krijgt u direct een eigen dashboard met een overzicht van uw gegevens.

Credits

In dit dashboard krijgt u de mogelijkheid om Credits te kopen. Met elke Credit kunt u één artikel publiceren. U heeft diverse opties:

  • 1 Credit = €79,00
  • 3 Credits = €69,00 per artikel
  • 6 Credits = €59,00 per artikel

Dus hoe meer Credits u koopt, des te hoger de korting per artikel, deze kan oplopen tot wel €120,00. Uw eerste artikel krijgt u gratis van ons!

Publiceren

U kunt een artikel publiceren zonder enige voorkennis van de technische aspecten van een website. Dat werk nemen wij u uit handen. Schrijf of kopieer uw tekst direct in de daarvoor bestemde velden en wij zorgen voor de rest: het artikel maken wij voor u op in de huisstijl van VOLZIN Magazine. Uw bericht verschijnt in uw persoonlijke dashboard en centraal op onze homepage.

Geen Credits meer?

Wanneer u geen Credits meer heeft kunt u altijd vanuit uw dashboard een nieuwe bundel aanschaffen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over deze nieuwe dienst, tegen problemen aanlopen of heeft u een verzoek voor extra functies? Laat het ons weten. Als Partner van VOLZIN Magazine kunt u ons bereiken via partner@volzin.nl.

OrganisatieVOLZIN Magazine
Websitevolzin.nl
E-Mailpartner@volzin.nl
Contact0657818739
Publiceren op volzin

Ook op VOLZIN publiceren? Meer informatie

Meer informatie is te lezen op deze website